|
|
#1 |
|
Acemi Ufuktakiler
![]() |
Merhaba arkadaşlar. 1997 yılı S.D.Ü mezunuyum. O tarihten beri de bir daha Isparta'yı görmek nasip olmadı. Şu an çok güzel olmuş duyduğuma göre. Şu anda Mersin'de memur olarak çalışmaktayım. Tüm ufuk Talebe Yurdu mezunlarına ve gönül dostlarıma kucak dolusu sevgi, saygı ve muhabbetlerimi yolluyorum. Ayrıca bu sitenin kurulmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Konu Mikail Gül tarafından (01-25-2010 Saat 02:15 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Moderatör
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Level: 11 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 250 Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
merhaba mikail (ferdi) bey. 4-5 temmuz mezunlar günü var uygun olursanız bekleriz sizin zaman üniversite ekibi baya ilgi gösteriyo yıllar sonra sana da iyi gelir.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
SiTe YöNeTiCiSi
![]() |
armıza hoşgeldin mikail abi seninle çok güzel günlerimiz geçti o günlerin tadi bambaşkaydı ölzedik sizi mezunlar gününde aramızda görmek büyük mutluluk verecek sizlere iyi forumlar diliyorum
--Beyendiğiniz Mesajlara Teşekkür Ediniz. ----Lütfen Konularınızı Uygun Başlık Altına Açınız. ------Forum Kurallarına Uymayan Yöneticiler Tarafından Uyarılacaktır! ![]() --------Forumumuzda BÜYÜK HARF kullanmak kesinlikle yasaktır. ![]() -----------Forum hakkında İstek, Şikayet, Aktivasyon, Gibi Sorularınızı ahmetserkankaya@msn.com adresine mail olarak göndererek bildiriniz. |
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Acemi Ufuktakiler
Level: 5 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 110 Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
mikail abi hoşgeldin aramıza nasılsın.mezunlar gününde göremedik aramızda ama olsun seneye bekleriz inşaallah.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Acemi Ufuktakiler
![]() |
Sevgili Kardeşim Ömer, valla ben de çok özledim sizleri ama bir türlü nasip olmadı görüşmek. hayırlısı bakalım inşaallah Mevlam gösterir o günleri. Kendine iyi bak.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Acemi Ufuktakiler
![]() |
Alıntı:
kendine iyi bak kardeş, çalışmalarınızda başarılar dilerim. tüm dostlara selam |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Acemi Ufuktakiler
![]() |
İnşaallah bir gün görüşürüz Mehmet Kardeşim. Mezunlar gününe bizim devrelerden gelemeyen bi ben değilimdir heralde, yoksa üzülürüm valla. Cüzdanım ve işlerim müsait olursa bu yıl gelmeye çalışacam. kendine çok iyi bak, Allah'a emanet ol.
|
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Moderatör
Level: 11 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 250 Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
abi her zamam bekleriz misafir ederiz o tarafını hiç düşünme allah'a emanet ol
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Acemi Ufuktakiler
![]() |
Allah razı olsun, işin o kısmından bi şüphem yok zaten.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|